Általános információk:

● A napközis táborok hétfőtől-péntekig, 8-16 óráig tartanak.
● A napközi előtt 7:30-tól és a napközi után 16:30-ig felügyeletet biztosítunk.
● A részvételi díj napi háromszori étkezést tartalmaz, magában foglalja a belépők árát, illetve az egyéb szakmai és anyagköltségeket.
● A részvétel feltétele minden esetben a szülői nyilatkozat és egyéb hozzájáruló nyilatkozatok kitöltése.
● Jelentkezési határidő JÚNIUS 17.
● Fizetési határidő az aktuális napközis tábor kezdete előtti 14. nap.
● A regisztrációt az adott napközis tábornál feltüntetett e-mail címen keresztül tudjuk elfogadni, ahol kérjük megadni a gyermek nevét és életkorát, a szülő nevét, telefonszámát és e-mail címét, egyéb fontos információkat a gyermekről (pl. ételallergia)
● A jelentkezést követő 1-2 napon belül kollégáink válaszlevélben átfogó tájékoztatást nyújtanak és visszaigazolják a sikeres regisztrációt.
● Testvér kedvezménye: 2.500 Ft.
A napközibe történő jelentkezéssel a szülő nyilatkozik arról, hogy az Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 sz. rendelete 13. és 14. cikke szerinti, a www.miskolcikultkozpont.hu/adatkezeles/ weboldalon tatálható adatkezelési tájékoztatónkat megismerte és elfogadja.
A programváltozás jogát fenntartjuk.

Szervező: Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.

LOVAS-SPORT NAPKÖZI
Patkódobogás sok-sok játékkal

Időpont: 2022. július 4-8.
Helyszín: Görömbölyi Művelődési Ház
Korosztály: 8-12 év
Részvételi díj: 35.000 Ft/fő
Bővebb információ és jelentkezés:
Madácsi Ágnes táborvezetőnél (20/7799-151, madacsi.agnes@miskolcikulturaliskozpont.hu)
Foglalkozásvezető: Csibi Károly lovasoktató, Cserhalmi Ede testnevelő tanár

A lovak szerelmeseinek és a sok-sok mozgást igénylő és szerető gyerekeknek ajánljuk ezt a napközit. A Dante Lovardában a felelős állattartással és a lovaglás alapjaival ismerkedhetnek meg a gyerekek. Megtudhatják, hogy mit eszik a ló, hogyan kell őket ápolni, ezenkívül a lovak viselkedésének megfigyelése is fontos szerepet kap, gyakorolhatják a lovaglást. Délutánonként tornatanár vezetésével olyan csapatjátékokban vehetnek részt a gyerekek, amelyek a mozgáskoordinációt, ügyességet, és a szociális és együttműködési készségeket fejlesztik játékos formában.

 

TÁNCOS NAPKÖZI
Csörögj úgy, mint senki más!

Időpont: 2022. július 11-15. és július 25-29.
Helyszín: Ifjúsági Ház
Korosztály: 4-12 év
Részvételi díj: 34.000 Ft/fő
Bővebb információ és jelentkezés:
Horváth Szandra táborvezetőnél (70/371-6099, horvath.szandra@ifihazmiskolc.hu)
Foglalkozásvezetők: Mezei Ágnes és Garabuczi Zsófia a Ködmön Formációs Táncegyüttes táncoktatói

A napköziben a standard és latin táncok alapjaival, különféle koreográfiákkal ismerkedhetnek meg játékos formában a gyerekek, így fejlesztve mozgáskultúrájukat. A tánctanulás mellett sok-sok móka és huncutság várja őket. A szakmai felkészülésen túl, rengeteg színes programmal szolgál a napközi, ilyen például az arcfestés, csillámtetoválás-készítés, körömlakkozás, táncos haj- és sminkkészítés, rajzverseny, rajzos táncruha-díszítő verseny, kreatív táncos kiegészítők készítése, a fiúk örömére pedig társas- és ügyességi játékok, vízipisztoly-csata az udvaron, ördögpatron csata, rengeteg készségfejlesztő labda- és ütőjáték.

HÉTPRÓBA NAPKÖZI
Nincs megállás

Időpont: 2022. július 18-22.
Helyszín: Ifjúsági Ház
Korosztály: 7-12 év
Részvételi díj: 34.500 Ft/fő
Bővebb információ és jelentkezés:
Horváth Szandra táborvezetőnél (70/371-6099, horvath.szandra@ifihazmiskolc.hu)
Foglalkozásvezetők: Bodnár Krisztina jógaoktató, Tóth Tibor néptánctanár,
Ráskiné Kovács Katalin balettmester, Mezei Ágnes nemzetközi Zumba instruktor,
Garabuczi Zsófia aerobikoktató

Olyan örökmozgó gyerekeknek ajánljuk ezt a napközit, akik szeretnének betekintést nyerni többfajta mozgásformába. Ügyesség, türelem, kitartás, gyorsaság, ritmusérzék, reflex és tánctudás – hétpróba a szellem és a test számára. Az öt nap alatt gyermekjóga, balett, erősítő torna, társastánc és néptánc foglalkozások várják a gyermekeket. Megismerkedhetnek az egészséges táplálkozás alapjaival, a kézműves foglakozásokon és az „egyperces” játékok során pedig türelmüket, kézügyességüket és koncentrációs készségüket is próbára tehetik.

LÉLEK ÉS MŰVÉSZET NAPKÖZI
Elmélyült alkotás

Időpont: 2022. augusztus 01-05.
Helyszín: Ady Endre Művelődési Ház
Korosztály: 8-12 év
Részvételi díj: 35.000 Ft/fő
Bővebb információ és jelentkezés: Ady Endre Művelődési Ház 46/530-516, adymuvhaz@adymuvhaz.hu
Foglalkozásvezetők: Ujfaludi Natália rajztanár és Handzó Csilla jógaoktató

A napközis táborban a képzőművészet, az alkotás mellett a belső harmónia, a nyújtás, a helyes légzés és testtartás elsajátításával gazdagodhatnak a részvevők. Olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a rajz, a festészet és egyéb alkotóművészet iránt, vagy csupán, akik csendesebb, megnyugtatóbb elfoglaltságokat szeretik és megismerkednének új technikákkal és vidám közösségben töltenének egy hetet a nyári szünet alatt. A napot minden alkalommal közös bemelegítéssel, laza tornával, tartásjavító és léleksimogató mozgásformával, jógával indítjuk. Délelőttönként rajzos szakmai foglalkozást kapnak a gyerekek képzett rajzpedagógustól. A szakmai foglalkozások után minden nap izgalmas és változatos programokban lehet részük a gyerekeknek.
A kurzus végén a gyerekek csoportos kiállítást rendeznek és egy kiállítás megnyitó keretin belül a szülők megtekinthetik a héten készült legszebb műveket.
Szakmai előképzettség a részvételhez nem szükséges. Az eszközöket a tábor biztosítja.

APRÓD- ÉS UDVARHÖLGYKÉPZŐ NAPKÖZI
Kalandozás régmúlt időkben

Időpont: 2022. augusztus 8-12.
Helyszín: Ady Endre Művelődési Ház
Korosztály: 8-14 év
Részvételi díj: 32.000 Ft/fő
Jelentkezés: https://forms.gle/E8XXUeNZ2ECGqi688
Táborvezető: Izsó Angelika drámapedagógus
Az udvarhölgyek, apródok, királyok és királynék életét ismerhetik meg a gyerekek ezalatt az öt nap alatt. Dramatikus játékok, különböző készség- és képességfejlesztő foglalkozások, játékos feladatok segítségével kalandozhatnak a mese és a zene világában, a régmúlt időkben. Fejleszthetik előadói képességeiket, kézügyességüket, különféle ügyességi játékokban pedig a bátorságukat is próbára tehetik.


KUTYÁS-SPORT NAPKÖZI
Tudatos kisgazdi

Időpont: 2022. augusztus 15-19.
Helyszín: Vasgyári Közösségi Ház
Korosztály: 8-14 év
Részvételi díj: 40.000 Ft/fő
Bővebb információ és jelentkezés: Horváth Szandra táborvezetőnél (70/371-6099, horvath.szandra@ifihazmiskolc.hu)
Foglalkozásvezető: Szabó Szabina, a Miskolci Ebnevelde – Kutyaiskola vezetője
A napközi középpontjában a kutyával való foglalkozás, a felelős állattartás, a gazdi-kutya viszony kialakítása áll. A gyerekek játékos formában szerzik meg elvi és gyakorlati tudásukat, az alap-engedelmességi feladatok gyakorlása mellett különböző trükköket gyakorolhatnak. A munkakutyák, a vakvezető, a terápiás- és keresőkutyák munkájába tekinthetnek be, kutyás kvízzel, totóval, igaz-hamis feladatokkal tehetik próbára a megszerzett tudásukat a gyerekek. A komoly munka mellett a sport is napközi része: megismerkedhetnek a gyerekek a Flyball kutyás sporttal.
A részvétel feltétele: oltási könyv (érvényes veszettség elleni oltással, 2 hónapnál nem régebbi féregtelenítéssel), felelősségvállalási nyilatkozat, temperamentumteszten való részvétel a tábor előtt.