Görömbölyi adventi kalendárium

Görömbölyi adventi kalendárium

Görömbölyi adventi kalendárium

KÖZÖS ADVENTI KALENDÁRIUM 2023

KEDVES GÖRÖMBÖLYIEK!

Advent és Karácsony kapcsán ebben az évben is hívjuk Önöket egy kedves, ünnepváró játékra, a városrész lakosait, cégeit, intézményeit.

KÉSZÍTSÜNK EGYÜTT AVENTI KALENDÁRIUMOT!

Az adventi naptár első napjától 2023. december 1-től mindennap az aktuális dátummal kivilágítanánk és feldíszítenénk egy-egy ablakot otthonainkon, intézményeinken, amely különleges ünnepváró hangulatot adna városrészünknek.

Szeretettel várjuk a jelentkezőket, akik vállalják, hogy kreativitásukkal, ötleteikkel, saját házuk egy-egy ablakát felöltöztetik Advent egy-egy napján és folytatják a sort. Nagyon fontos, hogy az aktuális nap sorszáma ki legyen emelve pl. kivilágítással. Az ablakról készült fotókat kalendarium@gorombolyimuvhaz.hu e-mail címre várjuk az aktuális napon 17 óráig.

Jelentkezni lehet a Görömbölyi Művelődési Ház facebook oldalán hozzászólásban, a családnév és dátum megjelölésével. 

Csak az első 24 jelentkezőt tudjuk elfogadni, de természetesen bárki feldíszítheti otthona ablakát játéktól függetlenül is!

A jelentkezés lezárása után mindenki látja majd az adventi naptár beosztását. Naponta 18.00 óra után tesszük közzé az aktuálisan kivilágított ablakot a Görömbölyi Művelődési Ház Facebook oldalán.

Várjuk a jelentkezőket, akik szívesen részt vesznek Miskolc-Görömböly élő adventi kalendáriuma elkészítésében.